Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined array key "cache_store" - Line: 80 - File: inc/class_datacache.php PHP 8.2.32 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 157 errorHandler->error
/inc/class_datacache.php 80 errorHandler->error_callback
/inc/init.php 182 datacache->cache
/global.php 20 require_once
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 48 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.32 (Linux)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 48 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.2.32 (Linux)
File Line Function
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage

Związek Winkulijski
Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (https://archiwum.nordata.org)
+-- Dział: Kraje Koronne (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Dział: Winkulia (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=936)
+---- Dział: Komitat Santyjsko-Burgijski (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=940)
+---- Wątek: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu (/showthread.php?tid=4702)

Strony: 1 2 3 4

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Erik Otton von Hohenburg - 03 Sep 2023

Świetne wiadomości z Księstwa Sarmacji. Nasze muzeum zostało docenione zarówno przez jury jak i publiczność konkursu ostatniego tygodnia wakacji. Przyznam szczerze, że jestem pod dużym wrażeniem tego, że naszej skromnej wystawie udało się zyskać tak duży rozgłos i zainteresowanie za które jestem szczególnie wdzięczny publiczności.
[Obrazek: 100464293790613855.png]

[Obrazek: 100464293790613854.png]

Dziękuję @"Folksfüther"#3 @"Pavel van der Gibson"#326  @"Alfred Fabian"#2 oraz szeregu innym osobom bez których nie byłoby to możliwe.

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Burek - 03 Sep 2023

Bravo  Flush Flush Flush

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Artur Kardacz - 04 Sep 2023

Tak świetne prace musiały wyjść na świat. Poziom winkulijskiego dystansu i szydery został nieźle doceniony, gratuluję wszystkim autorom tych prac. W sumie udało nam się wygrać 55 tyś Libertów. Myślę, że wypada znaczną część przekazać do oddziału Vooga w Sarmacji. Resztę przekażę na sarmackie konto Winkukijskiej Fundacji Obywatelskiej. Czy takowe istnieje? @"Mateusz Żmigrodzki"#5

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Erik Otton von Hohenburg - 04 Sep 2023

Voog nie ma oficjalnego konta w KS, więc radziłbym przelać pieniądze na konto Domu von Hohenburg ew. Tygodnika Razuryjskiego.

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Artur Kardacz - 04 Sep 2023

Pieniądze przelane na konto domu Hohenburgów

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Alfred Fabian - 04 Sep 2023

Muzeum Szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu odniosło wielki sukces! Gratuluję i życzę dalszych sukcesów, mam nadzieję, że teraz częściej będzie odwiedzane przez zagranicznych turystów Big Grin

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Mateusz Żmigrodzki - 04 Sep 2023

(04 Sep 2023, 10:27:26)Folksfüther napisał(a): Tak świetne prace musiały wyjść na świat. Poziom winkulijskiego dystansu i szydery został nieźle doceniony, gratuluję wszystkim autorom tych prac. W sumie udało nam się wygrać 55 tyś Libertów. Myślę, że wypada znaczną część przekazać do oddziału Vooga w Sarmacji. Resztę przekażę na sarmackie konto Winkukijskiej Fundacji Obywatelskiej. Czy takowe istnieje? @"Mateusz Żmigrodzki"#5

Jak na razie konto WFO w KS nie istnieje, dlatego proszę o przelanie kasy na moje konto prywatne. Ręczę, że nic się z tą kasą złego nie stanie.

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Mateusz Żmigrodzki - 05 Sep 2023

[Obrazek: 100464293790613961.png]

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Waksman - 06 Sep 2023

my honest reaction: Xd

RE: Muzeum szyderstwa im. Tymoteusza Piechoty w Rutzelburgu - Burek - 06 Sep 2023

My honest reaction:
Flush Flush Flush Hot Hot Hot Heart Heart Heart Hot Hot Hot Love Love Love Star-struck Star-struck Star-struck Smirk Smirk Smirk