| Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "cache_store" - Line: 80 - File: inc/class_datacache.php PHP 8.2.32 (Linux)
|
![]() |
|
[VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (https://archiwum.nordata.org) +-- Dział: Podziemia Zamku Królewskiego (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=39) +--- Dział: Forum Archiwalne (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=628) +---- Dział: Plac Pułkowników (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=27) +----- Dział: Instytucje (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=607) +------ Dział: Volkiańska Telewizja Proletariacka (https://archiwum.nordata.org/forumdisplay.php?fid=80) +------ Wątek: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne (/showthread.php?tid=499) |
RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Tarsycjusz Operar - 20 Feb 2019 Witam, pytanie do wszystkich kandydatów: Czy Pan dysponuje możliwością (i ma ewentualnie odwagę) na przeprowadzanie rozmów głosowych na Discordzie, lub innym komunikatorze, czy też polega tylko i wyłącznie na czacie? Zadając to pytanie chcę podkreślić wartość rozmowy głosowej, w której możemy bliżej poznać rozmówcę, jego emocje, zamiary i inne sprawy z tym związane, które nie są widoczne na zwykłym czacie. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Harrison Wells - 20 Feb 2019 Panie Arise według mnie liberalna gospodarka jest najlepszym wyjściem nie możemy ograniczać możliwości naszego państwa lecz nie mogę też pozostawić gospodarki samej sobie dlatego też szczególnie będę się przyglądał handlowy międzynarodowemu. Ingerencja państw w gospodarkę jest konieczna aby państwo zachowało stabilność i niezależność. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Kamiljan de Harlin - 20 Feb 2019 Szanowny Panie Arisie! Z tego co mi wiadomo, ustawa o gospodarce jest w przygotowaniu przez Krasnodarskie Biuro Legislacyjne. Zamierzam pomóc proponując swoje ewentualne poprawki do ustawy. Ingerencja państwa w gospodarkę jest wręcz niezbędna, nie wyobrażam sobie bez niej gospodarki. Państwo powinno wprowadzać programy socjalne, wypłacać dotacje, dofinansowania i opiekować się naszym rozwojem. Preferowałbym trzecią drogę. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Harrison Wells - 20 Feb 2019 Panie prezydencie Operar według mnie rozmowy głosowe byłyby dobrym pomysłem ale ze względu na to iż odbywały by się one poza forum ciężko było by sprawić aby stały się rozmowami oficjalnymi, gdyż spotkałem się z problemem gdy mikronacja musiał się przenieść z działalności na Discordzie na forum gdyż ciężko było je uznać za pełnoprawne. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Elizeusz Rycyna-Bez - 20 Feb 2019 Szanowny Arisie
Oczywiście najpierw życzę ci zdrowia, mam nadzieję, że przezwyciężysz chorobę. Wracając jednak do meritum. Oczywiście o planach na stabilizację gospodarki już mówiłem. Uważam, że popularny model wolnorynkowy będzie odpowiedni, tym bardziej, że społeczeństwo jest do niego przyzwyczajone - na chwilę obecną każdy może mieć jakąkolwiek firmę i nie musi się przejmować konkurencją. Chciałbym jednak, aby konkurencja stanowiła element życia gospodarczego. Poza tym zamierzam dążyć do umocnienia waluty oraz stworzenia rejestru działalności gospodarczej. Wasza Ekselencjo przedstawicielu Ludowej Republiki Magnifikatu
Z przyjemnością porozmawiałbym realnie, czy też głosowo. Inną sprawą jest fakt, że nie pozwalają mi na to możliwości sprzętowe.
RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Kamiljan de Harlin - 20 Feb 2019 Szanowny Panie Prezydencie, nie doceniam tak jak Pan rozmów głosowych. Jestem przeciwny choćby zamianie forum na discord, a co dopiero prowadzeniu rozmów nietekstowo. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Henryk Wespucci - 20 Feb 2019 Dziękujemy. I tym oto sposobem zakończyliśmy debatę. Mam nadzieję że się jakkolwiek państwu podobała. Zapraszam do jej oceny. Dziękuję bardzo serdecznie sobie, oraz Poncjuszowi za przygotowanie bardzo merytorycznych pytań. Dziękujemy także Wam, drodzy kandydaci, za świetne przygotowanie i bardzo dobre przygotowanie. Jednak bez Was, drodzy widzowie daleko byśmy nie zajechali. Dobranoc! Do zobaczenia na wieczorze wyborczym z VTP Propaganda!
![]() Produkcja oryginalna - Volkiańska Telewizja Proletariacka na zlecenie VTP Propaganda. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Kamiljan de Harlin - 20 Feb 2019 Dziękuję wszystkim za tę wspaniałą debatę, w szczególności organizatorom. Wytworzyliśmy dzisiaj wysokiej jakości posty w ogromnej ilości, zainteresowanie tym wydarzeniem było o wiele większe niż zazwyczaj. To niesamowite, że udało nam się tego dokonać. Oby następne dni były równie produktywne. Jestem naprawdę dumny z uczestniczenia w tej debacie i z bycia obywatelem Federacji. RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Erlih Kelnfold-Mentz - 20 Feb 2019 Świetna debata! Według mnie najlepsza z wszystkich debat prezydenckich które odbywały się w FN/UTN. VTP świetnie to zorganizowało i jestem pod wielkim wrażeniem. Dobra robota @"Heniu Wespucci" RE: [VTP Propaganda] Debata Prezydencka - Harlin vs Rycyna-Bez vs Thawne - Harrison Wells - 20 Feb 2019 W pełni zgadzam się z moim przedmówcą, jakość wykonania i zorganizowanie debaty była na naprawdę wysokim poziomie. Tu zostawiam gratulacje dla pana Henryka Wespucciego oraz pan Poncjusza Piłata za zorganizowanie i poprowadzenie debaty. Gratuluje też innym kandydatom panu Harlinowi oraz Elizeuszowi, stanięcie do debaty razem z wami było nie lada wyzwaniem, życzę wam powodzenia podczas wyborów. Jest jedna rzecz do której mogę się przyczepić jest to że informacja o debacie pojawiła się raptem godzinę prze jej rozpoczęciem i nikt oprócz organizatorów i kandydatów nie wiedział wcześniej kiedy odbędzie się debata. |