05 Dec 2019, 22:01:19
Ja bym preferował transport lądowy. Brodrii się tak trochę umarło, więc raczej nie uzyskamy odpowiedzi na zapytanie o budowę torów, ale może jest jakaś szansa na zgodę Suderlandu. Poprowadzilibyśmy autostradę i położyli tory, wszystko byłoby gites.
Transport lotniczy może i nie odgrywa głównej roli w Volkianie, ale morski odgrywa jeszcze bardziej niszową. Ja nawet nie słyszałem o żadnym porcie morskim w Volkianie. Za to wielokrotnie słyszałem, że jakiś polityk korzystał z Międzynarodowego Portu Lotniczego Krasnodarsk-Zadupie. Wystarczy go zmodernizować, dokupić jakieś Iły i załatwione.
Albo dogadujemy się z Suderlandem albo idziemy w transport lotniczy. Transport morski w Volkianie jest w tragicznym stanie, za to jest on specjalnością imperialistów i kapitalistów z innych prowincji. Musimy się jakoś wyróżniać od tej burżuazji.
Transport lotniczy może i nie odgrywa głównej roli w Volkianie, ale morski odgrywa jeszcze bardziej niszową. Ja nawet nie słyszałem o żadnym porcie morskim w Volkianie. Za to wielokrotnie słyszałem, że jakiś polityk korzystał z Międzynarodowego Portu Lotniczego Krasnodarsk-Zadupie. Wystarczy go zmodernizować, dokupić jakieś Iły i załatwione.
Albo dogadujemy się z Suderlandem albo idziemy w transport lotniczy. Transport morski w Volkianie jest w tragicznym stanie, za to jest on specjalnością imperialistów i kapitalistów z innych prowincji. Musimy się jakoś wyróżniać od tej burżuazji.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.