25 Dec 2019, 23:32:54
Pan startujesz w wyborach parlamentarnych czy prezydenckich? Jeśli chce Pan realizować ten program, to trzeba było się zapisać na listy jakiegoś komitetu.
Heniu Wespucci napisał(a):W przeciwieństwie do Pana program mojej kandydatury już jest od jakiegoś czasu do wglądu, a Pan nie. Program jest odważny.Nasz program jeszcze się nie ukazał, ponieważ muszę go skonsultować z resztą członków komitetu i trwają właśnie święta.
Cytat:Nie mam zamiaru być populistyczną kurwą, która liże dupy wyborcom.A ja jako Prezydent zamierzam realizować wolę narodu, a nie wyskakiwać z pomysłami rodem z Ciprofloksji czy Wandystanu i forsować je na siłę bez poparcia Parlamentu.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.