06 Jan 2020, 17:11:44
Mateusz Żmigrodzki napisał(a):[pap=snsf]Wysoki Sądzie!
Wracamy znów do postępowania. Strona oskarżycielska nie ustanowiła żadnego pełnomocnika, za to oskarżony ustanowił. Pełnomocnikiem oskarżonego jest Kamiljan Harlin von Wespucci.
Sąd teraz chciałby zadać oskarżonemu kilka pytań. Po pierwsze, proszę powiedzieć czy oskarżony przyznaje się do winy? Po drugie, proszę opowiedzieć o swojej aktywności w Secesyjnej Republice Westland oraz opisać to państwo. Po trzecie, proszę odpowiedzieć czy i jakie funkcje pełnił w SRW. Po czwarte, czy jest Pan adminem SRW i co się stało z forum SRW, na którym to znajdował się materiał dowodowy. @"AleksanderNovak" @"Kamiljan Harlin von Wespucci"
[/pap]
Nie przyznaje się do winy.
Secesyjna Republika Westland to bardziej zabawa niż mikronacja, nie ma tam władzy a prowadzona jest głównie narracja związana z westernem. Rok który tam obowiązuje to 1916. Jeżeli chodzi o funkcje publiczne to były to tylko narracyjne bowiem Westland nie posiada nawet konstytucji więc nawet jeżeli pełniłem jakąś funkcje to byłem nie legalnie powołany, obecnie nie pełnię żadnej funkcji. Forum zostało usunięte ze względu problemów technicznych, a byłem tylko administratorem, ogarniałem forum.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak