19 Jan 2020, 23:26:41
(19 Jan 2020, 22:51:38)AleksanderNovak napisał(a): Pan tak będzie mówił przed sądem. Za pewne widział Pan że Ministerstwo napisało pozew przeciwko RA za działanie na szkodę Federacji Nordackiej a to już jest podstawa prawna.
Ma Pan do tego prawo. W mojej ocenie jest to bezzasadne, ale oceni to Naczelny Sąd Federalny. On także oceni, czy Reżim Administratorski działa na szkodę państwa, czy wręcz przeciwnie. Odmówię komentowania samego pozwu, gdyż sprawą tą zajmuje się obecnie sąd.
(19 Jan 2020, 22:51:38)AleksanderNovak napisał(a): RA jest przeciwko Ministerstwu. I naprawdę czy wy postrzegacie wszystko równo skoro Ministerstwu nie dajecie tej funkcji a innym bez problemu.
Może Pan naprawdę insynuować pod moim kierunkiem, czy też Reżimu wiele rzeczy. Łapówkarstwo, kolesiostwo, to że sponsorujemy Al-Kaidę i inne ISIS, że nadużywamy władzy, że jesteśmy prostakami, kurwami, że w dupie mam zdanie innych, jestem uzurpatorem, zdradzę każdego, jeżeli będę miał taką okazję. Jednak nie wmówicie mi, czy innym jednego. Reżim nie działa przeciwko nikomu, a szczególnie konstytucyjnym organom władzy. Instytucja zachowuje neutralność w wszelkich konfliktach, rozgrywkach politycznych. Nikomu, ale to nikomu nie udało się (nawet Wespucciemu) wprowadzić do Reżimu jakieś ideologii politycznej. Reżim zatrudnia obecnie 5 osób z różnymi poglądami, zajmującymi różne stanowiska. Apolityczność jest nieodłączną częścią pracy w Reżimie.
I tak. Każdy postrzegany jest równy, lub w ramach jakie ustala Reżim. Są to standardy obsługi petentów i tym dalej. Także Pan, który próbuje z siebie zrobić ofiarę. Każdy, ale to każdy jest traktowany tak samo. Wobec każdego, który działa niezgodnie z zasadami ustalonymi przez Reżim spotykają takie same, bądź podobne konsekwencje. Jeżeli uważa Pan, że nadużywanie uprawnień jest w porządku to tak, niech Pan pierdolnie się mocno jakąś patelnią. Reżim, co już podkreślałem - odebrał uprawnienia tymczasowo, do czasu wyjaśnienia sprawy. Z Pana strony nie ma chęci wyjaśnienia sprawy, więc dlaczego ja mam dalej Panu zaufać. Bo właśnie służba moderatora, który podlega pod centralę Reżimu polega na zaufaniu. W razie utraty zaufania, nie można mówić o dalszym pełnieniu funkcji. Logiczne? Jak najbardziej.
(19 Jan 2020, 22:51:38)AleksanderNovak napisał(a): Myślę że reżim nie powinien działać jako samowolka lecz miała by podlegać prezydium. RA może robić sobie wszystko na forum. Może je usunąć i nikt by nic z tym nie zrobił
Jeszcze raz to powtórzę. Nie ma czegoś takiego jak samowolka Reżimu. Jest to pojęcie abstrakcyjne. Tak samo, jak latające krowy w mięsnym. Bardzo jestem ciekawe Pana pomysłu, w jaki sposób miałoby podlegać RA i pod jakie prezydium. Jestem skłonny do zmian w funkcjonowaniu Reżimu, wszystko dla wspólnego dobra. Dobro Reżimu jest dobrem Federacji Nordackiej. I tak. Reżim może sobie robić absolutnie wszystko na forum i tak, może je też usunąć. Jednak jeżeli zarzuca Pan Reżimowi złą wolę, to jest Pan naprawdę upośledzonym histeryzującym dzieckiem. W Reżimie pracują osoby, które z wyjątkiem Prezesa, posiadają odpowiedni mandat społeczny, zaufanie, żeby pracować w Reżimie. Samo działanie Reżimu podlega nieustannej kontroli organów kontrolujących, które nie mają większych zastrzeżeń do jego pracy.