24 Feb 2020, 02:12:54
Oczywiście Wasz pomysł byłby do zrealizowania. Podział na energię oraz życie byłby okej, ale to wymagałoby już automatyzacji całego systemu. Trudno będzie koordynować wszystko i odejmować każdemu energię i życie, bo nie każda czynność redukuje jedno i drugie.
Co do spania - poprzez spanie regenerowałoby się zdrowie, do 30-40%, tak jak wspomnieliście. Polegałoby ono narracyjnym poście w którym dana osoba po prostu opisałaby to, co robi przed spaniem, a także, opcjonalnie oczywiście, opisała np. swój sen. Inaczej - ktoś pisze, że idzie się myć, szykuje łóżko i idzie spać. Oczywiście nie tak jak ja tu teraz napisałem tylko bardziej rozbudowanie.
Oczywiście nie będziemy się ograniczać tylko do mieszkań. W miarę rozbudowywania systemu chciałbym aby dostępna była np. siłownia aby tam można było poprawiać swoją kondycję.
Co do spania - poprzez spanie regenerowałoby się zdrowie, do 30-40%, tak jak wspomnieliście. Polegałoby ono narracyjnym poście w którym dana osoba po prostu opisałaby to, co robi przed spaniem, a także, opcjonalnie oczywiście, opisała np. swój sen. Inaczej - ktoś pisze, że idzie się myć, szykuje łóżko i idzie spać. Oczywiście nie tak jak ja tu teraz napisałem tylko bardziej rozbudowanie.
Oczywiście nie będziemy się ograniczać tylko do mieszkań. W miarę rozbudowywania systemu chciałbym aby dostępna była np. siłownia aby tam można było poprawiać swoją kondycję.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)