26 Feb 2020, 23:32:43
Nie będą tworzył specjalnie nowego wątku, więc wypowiem się tutaj. Wpadłem na pomysł rozszerzenia działalności systemu życia i systemu mieszkaniowego do osób korzystających z LBM. Na pewno więcej osób by z tego skorzystało, no i byłoby dość ciekawie jeśli więcej osób włączyłoby się do naszej zabawy. Wzrósłby też obrót naszej waluty w kręgach gości zagranicznych i z innych prowincji co umocniłoby jorda na tle innych walut. Ba, sam Bank Walutowy Towarzysza Vilartego nieźle by też na tym zarobił 
Co o tym myślicie, Towarzysze i Towarzyszki? Pytanie to kieruję głównie do gości zagranicznych oraz z innych prowincji, ale zależy mi również na poznaniu zdania obywateli ZSRM
Drugą sprawą jest uregulowanie kwestii skończenia się zdrowia. Co w takiej sytuacji powinno się stać? Śmierć postaci? Wykluczenie z gry czy może utrata obywatelstwa ZSRM? Jakieś pomysły?

Co o tym myślicie, Towarzysze i Towarzyszki? Pytanie to kieruję głównie do gości zagranicznych oraz z innych prowincji, ale zależy mi również na poznaniu zdania obywateli ZSRM

Drugą sprawą jest uregulowanie kwestii skończenia się zdrowia. Co w takiej sytuacji powinno się stać? Śmierć postaci? Wykluczenie z gry czy może utrata obywatelstwa ZSRM? Jakieś pomysły?
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)