04 Mar 2020, 22:13:07
Waksman napisał(a):Nie mam zamiaru się odnosić do całości bo to nie jest miejsce do tego, ale odniosę się do tego jednego fragmentu:
AleksanderNovak napisał(a):Ale nie łamię prawa, przeklinać i wyzywać od kurew mogę ile mi się podoba i nic Panu do tego.Łamie Pan, i to nagminnie. Kodeks Karny dotyczy wszystkich włącznie z Panem. Nie może Pan wyzywać od "kur**" ile się Panu podoba, bo jest to wbrew prawu, a robienie tego nagminnie jest zagrożone karą do 1 miesiąca pozbawienia wolności. Pan zaś wyzywa bardziej niż słowo "nagminnie" sobą obejmuje, więc zapis ten został złamany przez Pana kilkakrotnie. To powinno spotkać się z surowszą karą. Przynosi Pan wstyd Federacji swoim działaniem, dlatego chcemy się Pana pozbyć. Nie będziemy tolerowali takiego zachowania.
Wysoki Sądzie,
nadal podtrzymuję swój wniosek o banicję dla Aleksandra Novaka.
No dobrze, KK, rozumiem, w tym ma Pan rację. Lecz ja teraz mogę podać że Pan mnie zniesławił co też jest przestępstwem, choć nie znam się na tym.
I kto prócz Pana chce się mnie pozbyć? Bo użył Pan liczby mnogiej, jeżeli jest Pan takim dobrym Prokuratorem Generalnym to proszę zająć się panem Augustem von Sparasanem bo ile razy mnie to już zniesławił.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak