11 Mar 2020, 22:31:21
Ocenianie czy coś brzmi jak zdrada czy nie zostawcie mnie, Towarzyszu. Nigdy nie porównujcie PT ZKRM do novaka, jest to uważane za jedne z najbardziej wulgarnych wyzwisk na terenie tego kraju. A wyzywanie od czegokolwiek Pierwszego Towarzysza jest surowo karane. Niby "nielegalne", bo novak nie umie w narrację. My nie mówimy, że nagle z czterech liter wyemigrowało sobie 450 tys. osób. Autobusy wciąż jadą do granicy z ZKRM, której jeszcze nie przekroczyły. Nasza narracja jest realistyczna i bierze pod uwagę czas. Cały proces potrwa kilka dni, a nie tak jak w przypadku novaka - kilka minut.
Albert Fryderyk de Espada napisał(a):odnośnie podjęcia działań to zgadzam się z panem, jeżeli taka będzie wola Towarzysza stawię się na wezwanie,Cieszy mnie taka postawa, Towarzyszu Zastępco!
Albert Fryderyk de Espada napisał(a):przede wszystkim leży mi na sercu dobro mojego domu, a to co dzieje się w ZKRM nie napawa optymizmem, bo co z tego że ludność migruje jeżeli nie jest to w żaden sposób kontrolowanie, w pierwszej kolejności powinniśmy zadbać o to aby ci ludzie miele do czego przyjechać.Mam do tego taki sam stosunek jak Wy. Cała ewakuacja jest w stu procentach kontrolowana. Ludzie mają do czego wracać, ba, mają już nawet zapewnione mieszkania, które czekają już na nich w większych miasta ZKRM, a także, w większej ilości, w Azymuckim Ulenie, który dzięki tej akcji będziemy stopniowo zaludniać. Proszę się nie martwić, wszystko przebiega zgodnie z planem i poszanowaniem ludzkiej wolności.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)