09 Apr 2020, 12:59:55
Słowa Pana Szaraka są dla mnie nie do przyjęcia. Na ma mojej zgody, żeby osoba, która dobrowolnie zrzeka się obywatelstwa Federacji Nordackiej teraz mówiła, jak to im źle jest w ZKRM. Osobiście - jebie mnie to. My się nigdy nie nauczymy. dalej przygarniając kolejne mikronacyjne lenna jednej osoby. To godzi w idee Federacji Nordackiej. Jako ostatni działający tu ojciec-założyciel tego burdlu nie zgadzam się, żebyśmy weszli znów w współpracę z Waksmanem. Oczywiście. Tak byłoby najprościej. Korzyści i dla nas i dla nich - przez miesiąc, dwa mielibyśmy o czym pisać i aktywność zgadzałaby się, jednak jeżeli ktoś raz postawił na głowie całe państwo, zrobi to jeszcze raz. Ludzie! Opamiętajcie się do kurwy nędzy.
Sytuacja jest zła. Od dawna nasz kontent wygląda jak wielkie rakowisko. W tym momencie mamy zaprezentowane dwie odmienne wizje państwa - moją drogę lekkiej centralizacji państwa, oraz zupełnie odmienną wizję zaprezentowaną przez Prezydenta Erika Ottona von Hohenburga. Pozostaje tylko pytanie, którą drogą chcemy iść. Może to zabrzmieć dziwnie, ale oba plany są częściowo podobne.
Sytuacja jest zła. Od dawna nasz kontent wygląda jak wielkie rakowisko. W tym momencie mamy zaprezentowane dwie odmienne wizje państwa - moją drogę lekkiej centralizacji państwa, oraz zupełnie odmienną wizję zaprezentowaną przez Prezydenta Erika Ottona von Hohenburga. Pozostaje tylko pytanie, którą drogą chcemy iść. Może to zabrzmieć dziwnie, ale oba plany są częściowo podobne.