28 Jun 2020, 21:00:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 Jun 2020, 21:02:17 przez AleksanderNovak.)
Kandyduję na Prezydenta ZWiV ponieważ mam dosyć rządów poprzedników tego urzędu, proszę mi zaufać w tym że bardzo dobrze wiem jak kierować państwem dwóch narodów, musimy postawić na równą władze obu narodów oraz na niezależne sądy. Odniosę się teraz do mojego kontrkandydata, jeżeli wyzywam kogoś od chujów i ciot to muszę mieć bardzo duże powody natomiast Pan zbanował mnie na discordzie związku za co? Nie wiem.
Co do prawa wetowania ustaw: jak najbardziej tak, Prezydent powinien mieć taką możliwość jednak jeżeli większość Obywateli ZWiV jest nie zadowolona można takową ustawę podać do sądu ale jeżeli któryś z narodów poczuje że ustawa narusza jego prawa lub dyskryminuje to uważam że ustawa powinna być podana do ponownego głosowania i może być uchwalona tylko jeżeli 2/3 narodu który poczuł że narusza się jego prawa odda głos za przyjęciem tego prawa.
Co do prawa wetowania ustaw: jak najbardziej tak, Prezydent powinien mieć taką możliwość jednak jeżeli większość Obywateli ZWiV jest nie zadowolona można takową ustawę podać do sądu ale jeżeli któryś z narodów poczuje że ustawa narusza jego prawa lub dyskryminuje to uważam że ustawa powinna być podana do ponownego głosowania i może być uchwalona tylko jeżeli 2/3 narodu który poczuł że narusza się jego prawa odda głos za przyjęciem tego prawa.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak