28 Jan 2021, 15:43:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 Jan 2021, 15:49:00 przez AleksanderNovak.)
Wtf weź nie dramatyzuj ja nie będę Cię oceniał z tego jakie błędy popełniłeś w przeszłości, to co było się już nie odstanie nie rozumiem tych emocji. Szkoda że wycofujesz swoją kandydaturę, dla mnie to trochę teraz nie zrozumiałe. Przecież możesz z nami zostać.
Jak coś robisz musisz się liczyć z krytyką, to tylko krytyka nikt z nas nie jest święty.
Tego nie jestem pewien bo państwo w 2 osoby jest bezsensu i chujowo by było gdybyś teraz odszedł.
Z czego mamy się cieszyć
Nie bierz krytyki tak bardzo do siebie. Ja sam mam bardzo duże problemy z akceptowaniem krytyki, bo z reguły moja osobowość taka właśnie jest ale na prawdę da się z tym żyć xd.
Jak coś robisz musisz się liczyć z krytyką, to tylko krytyka nikt z nas nie jest święty.
Cytat:Poradzilibyście, poradzicie sobie beze mnie, jestem tego pewien
Tego nie jestem pewien bo państwo w 2 osoby jest bezsensu i chujowo by było gdybyś teraz odszedł.
Cytat:A teraz możecie się cieszyć.
Z czego mamy się cieszyć
Nie bierz krytyki tak bardzo do siebie. Ja sam mam bardzo duże problemy z akceptowaniem krytyki, bo z reguły moja osobowość taka właśnie jest ale na prawdę da się z tym żyć xd.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak