27 Mar 2021, 01:51:52
Kontynuowałem swój monolog.
A-ha-ha-ha-ha! Czy kiedykolwiek spotkam się z kimś równie absurdalnym?
Czy on spadł z nieba, czy powstał z ziemi? Oto człowiek, który nie zna swojej własnej natury. Jak można zapoznać się z takim człowiekiem? A-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha….
Gdzie był ten gość do tej pory i co robił? I co zamierza zrobić teraz? Nie mogłem zgadywać, bo dopiero co się urodziłem i pierwszy raz spotykam się z tym człowiekiem. A-ha-ha-ha-ha...
Jak mogło dojść do takiego stanu rzeczy? Czy to nie jest zbyt absurdalne? Zbyt tajemnicze? Doprawdy dziwne, przedziwne. He-he-he-he!
Ach, jakie to bolesne...! Całkowicie niemożliwe do zniesienia! Dlaczego, o dlaczego jestem taki dziwny?
A-ha-ha-ha-ha! Czy kiedykolwiek spotkam się z kimś równie absurdalnym?
Czy on spadł z nieba, czy powstał z ziemi? Oto człowiek, który nie zna swojej własnej natury. Jak można zapoznać się z takim człowiekiem? A-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha….
Gdzie był ten gość do tej pory i co robił? I co zamierza zrobić teraz? Nie mogłem zgadywać, bo dopiero co się urodziłem i pierwszy raz spotykam się z tym człowiekiem. A-ha-ha-ha-ha...
Jak mogło dojść do takiego stanu rzeczy? Czy to nie jest zbyt absurdalne? Zbyt tajemnicze? Doprawdy dziwne, przedziwne. He-he-he-he!
Ach, jakie to bolesne...! Całkowicie niemożliwe do zniesienia! Dlaczego, o dlaczego jestem taki dziwny?
Bez tytułu 3 - Deemer Saviour
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.