20 Feb 2019, 22:10:32
-Zaniedbywanie kultury hmm, znowu temat dotyczący bezpośrednio mojej osoby, tak więc powtórzę to co mówiłem wielokrotnie, Wszelkie prawa oraz przywileje wraz z obowiązkami zostaną zapewnione wszystkim obywatelom bez względu na ich pochodzenie. Chanat Kugarii zapadł w głęboki i nie wiemy czy wieczny sen, nie miałem wpływu na to jak rozlokowane zostaną granice Koribii, lecz jeżeli już kugarowie znaleźli się w obrębie mojego kraju zapewniliśmy im wszelkie prawa do kultywowania własnej kultury oraz religii. Lecz utworzenie autonomii zostało wyłączone z postanowień ze względu na to iż tylko gdy kugarowie staną się prawowitymi braćmi wraz z koribijczykami będziemy mogli zapewnić im przetrwanie w tych ciężkich dla FN czasach.
-Tak jak wspominałem każdy obywatel to brat o którego trzeba dbać i mu pomagać, wszak łączy nas więcej niż niektórym może się wydawać. Niestety nie znałem ani pan Christophera Kononowitza ani sprawy która wokół niego powształa lecz wydaje mi się że nie należy sięgać w przeszłość gdyż mogło by to poważnie zaszkodzić naszej przyszłości. Sprawca powinien ponieść karę leczy czy ceną za tą karę ma być reputacja naszych obywateli i całej Federacji ?
-Tak jak wspominałem każdy obywatel to brat o którego trzeba dbać i mu pomagać, wszak łączy nas więcej niż niektórym może się wydawać. Niestety nie znałem ani pan Christophera Kononowitza ani sprawy która wokół niego powształa lecz wydaje mi się że nie należy sięgać w przeszłość gdyż mogło by to poważnie zaszkodzić naszej przyszłości. Sprawca powinien ponieść karę leczy czy ceną za tą karę ma być reputacja naszych obywateli i całej Federacji ?
![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji