10 Jun 2022, 00:02:42
(09 Jun 2022, 22:16:14)Kamiljan de Harlin napisał(a): Chyba dużo wydarzeń musiałem przespać, bo nie przypominam sobie totalnie żeby Neuropa tak wyglądała.
Nooo, przespaliście ostatni Kongres Vaarlandu, gdzie ustalili (ku mojemu oryginalnemu wyrąbaniu i ogromnemu oburzeniu przy okazji rysowania tej mapy) że sobie zmieniają kształt kontynentu.
(09 Jun 2022, 21:37:46)Artur Kardacz napisał(a): Do kolorowania zawsze można wykorzystać inny program.
Generalnie obecna idaea jest taka, aby w wersji poprawniejszej wizualnie zrobić kreski w Paint.Net i kolorować w Paincie. Wtedy powinno wyjść porządnie. Jedyny problem że ciągłe skakanie między PNG a PDN (format paintnetowy) jest nieco irytujące, ale da się przeboleć.
Cytat:Ważne że mapa jest poprawa (chyba) kwestie wizualne akurat nie mają dla mnie znaczenia. Dobra robota!
A dziękuję
Generalnie mapa powinna być poprawna, a jedyna jak na razie zauważona wada to kwestia oznaczenia Baridasów - bo ogólnie mają tam jakiś związek z Lumerią, ale nie wiedziałem czy podpisać ich jako "Baridas (Lumeria)" czy raczej włączyć po prostu do Lumerii... Więc to będzie trzeba jakoś poprawić.