04 Mar 2019, 15:17:26
Także chciałbym złożyć oświadczenie o zrzeknięciu się wszystkich pełnionych funkcji oraz obywatelstwa FN. Spowodowane jest to niemożnością dogadania się z kimkolwiek m.in. w sprawach promocji mikronacji. Próbowałem jakoś rozpocząć akcję promowania FN wśród potencjalnych nowych obywateli poprzez servery Discorda i fora internetowe, ale widzę po wczorajszej wymianie zdań na Brukwi, że większość pozostałych obywateli albo nie ma zdania w tym temacie i jest to im obojętne albo po prostu ma gdzieś te kwestie. Wiem o tym, że ludzie mają swoje prywatne życie i niekiedy brakuje na wszystko czasu, szkoda jednak, że zamiast to powiedzieć, wolą napisać, że "ich ta kwestia nie obchodzi". Dlatego nie widzę sensu mojego dalszego działania tutaj. Zdaję sobie także sprawę, że moja osoba jest dość niepopularna w niektórych kręgach, więc nie będę dalej na siłę działać tam, gdzie mnie nie chcą. Dlatego chociaż nie żywię urazy, to chciałbym się pożegnać; moja decyzja jest także nieodwołalna - może bez Piłata FN poradzi sobie nawet lepiej, kto wie. Prosiłbym więc także Reżim, aby zdezaktywował moje konto, login i kod do głosowania, wykreślając jednocześnie z listy obywateli.
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców i wszystkiego dobrego
~~PP
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców i wszystkiego dobrego
~~PP