07 Nov 2018, 23:32:25
To jak tak się polecamy, to i ja się polecę
A ja polecam Stocznię w Kostrzyniu, która znajduje się ok. 50-70 km od Zwierzogrodu (stolicy Muratyki). Volkiańska stocznia może i wyrabia 100% normy, ale ci robią wszystko na "odwal się". My natomiast przykładamy się do tego co robimy i dbamy o to, aby produkt końcowy był jak najlepszy. Dodatkowo w Stoczni Kostrzyńskiej zbudowany największy pasażerski statek parowy XX w., czyli SS Nordic, który zdobył tytuł najszybszego pasażerskiego statku parowego w historii Pollinu
A ja polecam Stocznię w Kostrzyniu, która znajduje się ok. 50-70 km od Zwierzogrodu (stolicy Muratyki). Volkiańska stocznia może i wyrabia 100% normy, ale ci robią wszystko na "odwal się". My natomiast przykładamy się do tego co robimy i dbamy o to, aby produkt końcowy był jak najlepszy. Dodatkowo w Stoczni Kostrzyńskiej zbudowany największy pasażerski statek parowy XX w., czyli SS Nordic, który zdobył tytuł najszybszego pasażerskiego statku parowego w historii Pollinu
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)