05 Oct 2022, 21:48:43
Cytat:więc ad absurdalis logicas możemy przyjąć że nie miał z tym problemu.To dobrze, przepraszam.
Cytat:System który wymuszałby ode mnie i od innych uczestników debaty kopiowanie tematu ynbiarskiego, wklejanie go na forum i robienie napierdalanki tam jest głupi, bez sensu i antyludzki.Na szczęście nikt, włącznie ze mną, nawet o nim nie mówi.
Cytat:Jeśli jest to jedyny element kulturowotradycyjny który łączy społeczność całego kraju... Why not?1. Bo to jest po prostu szkodliwe. Insulia ma być rozrywką po męczącym dniu pracy/nauki, a nie ringiem bokserskim, gdzie ludzie się napierdalają słownie.
2. Gównoburze nie są jedynym "elementem kulturowo-tradycyjnym" Insulii. To obraźliwe tak spłycać naszą bogatą kulturowo ojczyznę. Czym jest nasze charakterystyczne powitanie "dasz bór", jeśli nie elementem kultury i tradycją? Czym jest nasza historia przedinternetowa? Czym są dzieła literackie naszych obywateli? One są nic nie warte w porównaniu do dram? Dramy mają nas defniniować bardziej, niż wymienione przeze mnie elementy?
Cytat:I tu pojawia się wielkie pytanie - gdzie ona jest i co będzie obejmować?Wyjaśniłem na privach.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.