24 Mar 2019, 23:50:12
Również ja nie widzę w tej poprawce sprzeczności. Prawda, mogłem rozwinąć powód wydania ostatecznego werdyktu ale nie jest on wymagany i w sumie do podsumowania werdyktu wystarczy przeczytać posty w radzie ministrów i je zacytować czego nie miałem zamiaru zrobić. Ta poprawka jest potrzebna by rozszrzerzyć informacje zawarte w konstytucji. Kiedy nie piszemy informacji dokładnie i prosto może dojść do sytuacji w których występuje nieścisłość przez co trzeba pisać oddzielnie do pewnego punktu poprawkę którą trzeba przegłosować i wprowadzić co jest długim procesem i tylko spowalnia ten proces. Dlatego zdecydowałem się przyjąć ten projekt poprawki. Również przepraszam za milczenie w tej sprawie gdy ukazały się kontrowersje lecz byłem zajęty ważną sprawą.
![[Obrazek: 87a4poj7a4vqi5gy9ki9.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/527607257572179988/545988723502743552/87a4poj7a4vqi5gy9ki9.png)
Erlich Kelnfold Mentz
Prezydent miasta Visp, Prezydent Doctrino-Brandii, Zarządca Nova TV, Prezes partii "Liberalni Demokraci", Poseł na parlament IV kadencji.