05 Nov 2023, 14:56:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05 Nov 2023, 14:58:50 przez Artur Kardacz.)
Dość bogata historia, licząc od 2016 roku to Winkulia funkcjonuje już przez 7 lat (oczywiście z przerwami więc trochę naciągam). Z naszym nawiązywaniem do starszych państw to jeszcze bardziej bogatsza. Od zawsze staraliśmy się kultywować pamięć i historię państw wymarłych, które kiedyś działały na terenie dzisiejszej Winkulii. Mamy fajną, zgraną i lubiącą się grupę obywateli. Większość zna się od 2018 roku. Wspólnie działaliśmy przy wielu mikronacyjnych projektach. Myślę, że też atmosfera jest okej. Wyrośliśmy z tego yoyonacyjnego "wieku" gdzie nakręcało się różne głupie inby. Jak pojawia się jakiś konflikt, to zawsze staramy się znaleźć jakiś konsensus. Nie skreślamy też każdego od początku. Mamy Burka który trochę na początku trolował, dziś jest jednym z zasłużonych obywateli i jego wkład w Winkulię jest ogromny. Daliśmy drugą szansę Fazilowi. Niestety ten nie wyciągnął lekcji z przeszłości i nadal psuł nam zabawę.
Trochę odbiegłem od tematu.
EDIT: Swoją drogą w lutym tego roku obchodziliśmy pięciolecie Winkulii. To już trochę mniej naciągane.
Trochę odbiegłem od tematu.
EDIT: Swoją drogą w lutym tego roku obchodziliśmy pięciolecie Winkulii. To już trochę mniej naciągane.