13 May 2024, 00:04:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13 May 2024, 00:07:11 przez AleksanderNovak.)
Ja jako członek Socjalkapitalistycznej Partii Westlandu się tu wypowiem. Osobiście chce zachować winkulijską tożsamość na wschodzie kraju bo to od zawsze był element Westlandzkiego folkloru i preferuję negocjacje ale nie da się ukryć że secesja wschodniego regionu i brak oficjalnego stanowiska rządu winkulijskiego utrudnia orientacje co właściwie robić z tym terenem. Wysłaliśmy do was naszego partyjniaka i on ma z wami gadać na jakim stanowisku jesteście. Relacje z Winkulią Westland od zawsze miał raczej dobre kluczem jest komunikacja a Federacja Nordacka nie ma nic wspólnego z tą sytuacją tam więc nie wiem o jakie elity chodzi mam nadzieję że pan burek dobrze się czuł gdy pisał te zdanie. Gdyby była taka możliwość to wymieniłbym Winewe za Taskas ale to jest moje prywatne zdanie... Inni w Partii uważaj Taskas za integralną część Westlandu, zamieszkują go też kugarzy różnych klanów i inni mieszkańcy, nie tylko winkulijczycy. Mogę zapewnić Obywatelii Związku Winkulijskiego że wszyscy Westlandczycy są przyjaźnie nastawieni do Winkulii poza Harlinem i Augustem (dwie krzywe cegły na całą ścianę!) i liczę na rozwiązanie pokojowe tych zaszłości w drodze negocjacji i dialogu.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak