24 Aug 2024, 17:12:07
Nie uważam się za "Naczelnego Wodza Muratyki". To musi być tylko twoje urojenie, bo tylko ty wsparłeś ideę jakiejś "wielkiej wojny" i zrobienia rozróby w Muratyce, która jest kolejną, tuż za tą, która miała miejsce w Azymutii. Ja wiem, że nie trawisz Muratyki za 2021 (czy tam 22, nie pamiętam dokładnie), ale nie jest to powód do tego, żeby za wszelką cenę doprowadzić do jej wewnętrznego rozpadu. Inaczej sytuacja by się miała, jeśli większość stwierdziłaby, że taka narracja jest spoko, i w nią idziemy. Ja sam bym się wtedy za nią opowiedział. Nie mogę jednak pozwolić jednej osobie na rozwalanie kraju od wewnątrz tylko dlatego, że go nie lubi.
I wierz mi lub nie, ale ty zareagowałbyś dokładnie tak samo jak ja, gdyby Waksman przyszedł do Westlandu i zaczął kręcić rozróbę za rozróbą
I wierz mi lub nie, ale ty zareagowałbyś dokładnie tak samo jak ja, gdyby Waksman przyszedł do Westlandu i zaczął kręcić rozróbę za rozróbą
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)