09 Apr 2019, 14:26:13
Wracając do głównego tematu wątku - wg. mnie jest to bardzo ciekawe. Z jednej strony wygląda to na pospolitego trolla, a z drugiej nie, bo może to być jakiś 10-cio latek, który po prostu nie ogarnia tematu mikronacji. Ba, to napewno jest taki 10-cio latek, gdyż po wejściu na forum tej całej Pelandii znalazłem link do kanału na YouTube tego dzieciaczka. Brzmi na maksymalnie 11-12 lat, więc logicznym będzie, iż nie ogarnie co się dzieje. Boli mnie też trochę postawa niektórych sarmatów, bo zamiast dziecku normalnie wytłumaczyć, że tak się nie robi, bo powinno się to robić inaczej, to niektórzy wręcz napastują tego człowieka, krytykują, i wyzywają.
Co do Pana Wawrzyniaka to nie będę się wypowiadał. Nie dość, że nie u siebie, to jeszcze takie rzeczy robi. Ja rozumiem, że można żywić niechęć i wrogość do jakiegoś narodu, ale żeby do takich działań się posuwać? Brak słów.
Co do Pana Wawrzyniaka to nie będę się wypowiadał. Nie dość, że nie u siebie, to jeszcze takie rzeczy robi. Ja rozumiem, że można żywić niechęć i wrogość do jakiegoś narodu, ale żeby do takich działań się posuwać? Brak słów.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)