11 Apr 2019, 22:46:42
Szanowny Panie Ministrze,
pragnę wyrazić swoją opinię na temat tego wniosku.
Informowanie o takich przypuszczeniach na publicznym forum wydaje mi się zachowaniem nieodpowiednim, dla mnie to jest niemal zniesławieniem nowego obywatela oraz zasłużonego zarządcy prowincji. Reżim Administratorski powinien na bieżąco poufnie sprawdzać każdego mieszkańca pod kątem klonningu. A żaden obywatel nie powinien składać takich wniosków, bo mogą kogoś urazić i narazić na zyskanie negatywnych opinii wśród innych mieszkańców.
pragnę wyrazić swoją opinię na temat tego wniosku.
Informowanie o takich przypuszczeniach na publicznym forum wydaje mi się zachowaniem nieodpowiednim, dla mnie to jest niemal zniesławieniem nowego obywatela oraz zasłużonego zarządcy prowincji. Reżim Administratorski powinien na bieżąco poufnie sprawdzać każdego mieszkańca pod kątem klonningu. A żaden obywatel nie powinien składać takich wniosków, bo mogą kogoś urazić i narazić na zyskanie negatywnych opinii wśród innych mieszkańców.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.