11 Apr 2019, 23:03:59
Wielebny Panie Prezydencie,
rozumiem, iż może to w pewien sposób uwłaczać wizerunkowi nowej osoby, aczkolwiek chciałbym poinformować, iż w np. takiej Sarmacji, czyli największym mikropaństwie, takie wnioski składa się do Prefektury. Ja tylko przedstawiam swoje przypuszczenia, nikogo nie wyzywam, lecz informuje Pana Prezesa RA o ewentualnym zagrożeniu. Jeśli okaże się, że ten Pan nie jest klonem, to otrzyma ode mnie publiczne przeprosiny. Ja wolę jednak dmuchać na zimno.
rozumiem, iż może to w pewien sposób uwłaczać wizerunkowi nowej osoby, aczkolwiek chciałbym poinformować, iż w np. takiej Sarmacji, czyli największym mikropaństwie, takie wnioski składa się do Prefektury. Ja tylko przedstawiam swoje przypuszczenia, nikogo nie wyzywam, lecz informuje Pana Prezesa RA o ewentualnym zagrożeniu. Jeśli okaże się, że ten Pan nie jest klonem, to otrzyma ode mnie publiczne przeprosiny. Ja wolę jednak dmuchać na zimno.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)