13 Apr 2019, 15:08:59
Nie do końca. Przynajmniej nie w takiej formie jak było, jak już by miało wrócić. Tak jak to miało miejsce kanał Pingwin+Gamers był przenoszony do VTP jeszcze przed moją emeryturą. Co do samego kanału, to jednak nie był by już o tematyce gier, ze względu na już praktycznie brak zainteresowania z mojej strony robieniem mikronacyjnego e-sportu. Jak już miałbym wracać, to tematyka kanału byłaby związana albo z sportem, albo z muzyką. No i oczywiście nie tworzyłbym nowych niepotrzebnych mediów, a jedynie nowy kanał i to właśnie w VTP, o ile te by się na to zgodziły. Oczywiście na dzień dzisiejszy, niczego nie gwarantuje że powrócę do mediów, ale owszem jest taka mała możliwość.
Co do zamieszkania, jednak ostatecznie będę chciał zamieszkać na 100% w Volkianie(zresztą już dałem podanie o obywatelstwo, gdzie wybrałem Volkian jako miejsce zamieszkania). Co do moich planów, na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze pojęcia czym się będę zajmować, aczkolwiek jutro już wam powiem co mnie będzie interesować.
Co do zamieszkania, jednak ostatecznie będę chciał zamieszkać na 100% w Volkianie(zresztą już dałem podanie o obywatelstwo, gdzie wybrałem Volkian jako miejsce zamieszkania). Co do moich planów, na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze pojęcia czym się będę zajmować, aczkolwiek jutro już wam powiem co mnie będzie interesować.