10 Nov 2018, 21:01:25
Owszem, takie słuchy również mnie dochodziły. Mogę powiedzieć jedno - nie jest to prawda. Nigdy nie faworyzowałem, nie faworyzuję i nie mam zamiaru faworyzować Muratyki gdy uda mi się objąć stanowisko Prezydenta. Jeśli Prezydent wychodzi z jakąś inicjatywą, to każdy samorząd ma równe szansę na, np. jego organizację. Ale co nam po takiej możliwości, skoro włodarze prowincji (a przynajmniej tak było w UTN) mieli to w głębokim poważaniu? Ja, gdy wyjdę z jakąś inicjatywą, roześlę listownie propozycję organizacji wszystkim prowincjom które w FN się znajdują.
Zwierzogród był jedną z trzech stolic w UTN. Nie można mówić o tym, że był on jedyną jej stolicą, bo wszystko się tam działo. Jeśli ludzie zamieszkujący to miasto byli chętni do brania udziału oraz organizowania różnych imprez czy eventów, a w innych miastach nie miało to miejsca, to należy obwiniać za to kogoś, kto sprawuje urząd Prezydenta bo akurat jest z tej prowincji? Nie.
Konkludując - nie mam zamiaru faworyzować Muratyki. Każdy samorząd będzie miał możliwość organizacji jakichś wydarzeń w swoim "domu". Planuję, aby w każdej prowincji odbyła się choć 1 impreza, np. kulturalna.
Zwierzogród był jedną z trzech stolic w UTN. Nie można mówić o tym, że był on jedyną jej stolicą, bo wszystko się tam działo. Jeśli ludzie zamieszkujący to miasto byli chętni do brania udziału oraz organizowania różnych imprez czy eventów, a w innych miastach nie miało to miejsca, to należy obwiniać za to kogoś, kto sprawuje urząd Prezydenta bo akurat jest z tej prowincji? Nie.
Konkludując - nie mam zamiaru faworyzować Muratyki. Każdy samorząd będzie miał możliwość organizacji jakichś wydarzeń w swoim "domu". Planuję, aby w każdej prowincji odbyła się choć 1 impreza, np. kulturalna.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)