10 Nov 2018, 21:28:29
Naturalnie. Takowy plan posiadam. Pierwszym jego punktem będzie stworzenie strony na popularnym serwisie "Facebook", aby na takowej publikować nowości związane z wydarzeniami w Federacji. Moglibyśmy na niej ustawić również targetowaną grupę odbiorców, którą byłyby głównie osoby w wieku 15-25 lat. Oprócz tego, mam w planach utworzenie Instytutu Promocji oraz Pomocy Nowym Obywatelom, który działałby w ramach Ministerstwa Promocji Narodowej. W jego kompetencjach leżałaby pomoc nowym obywatelom poprzez, np.: zapoznanie z forum, procedurami oraz zachęcanie do pozostania w FN. Poza tym, Instytut miałby za zadanie reklamować nas na innych forach, w szczególności na tych o tematyce politycznej i historycznej. Mam również w planach uruchomienie kampanii promującej Federację w mojej placówce edukacyjnej. Zauważyłem, iż wielu uczniów chętnie rozmawia o polityce oraz wielu z nich z tym właśnie kierunkiem wiążę swoją przyszłą pracę. Taka kampania, wg. mnie, mogłaby przyciągnąć wielu nowych, gotowych na wszystko obywateli.
Stałą aktywność w kraju chciałbym utrwalić przez częste inicjatywy ze strony Prezydenta oraz zachęcanie do inicjatywy własnej pozostałych obywateli. Konkursy, loterie, narracyjne wydarzenia roleplay'owe to tylko niektóre z planów, które chciałbym zrealizować po objęciu fotela Prezydenta.
Stałą aktywność w kraju chciałbym utrwalić przez częste inicjatywy ze strony Prezydenta oraz zachęcanie do inicjatywy własnej pozostałych obywateli. Konkursy, loterie, narracyjne wydarzenia roleplay'owe to tylko niektóre z planów, które chciałbym zrealizować po objęciu fotela Prezydenta.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)