10 Nov 2018, 21:42:32
Podobnie jak Pan prowadzę rekrutacje na serwerach społecznościowych/komunikatorach. Obecnie głównym środkiem reklamy jest Discord ze względu na swoją prostotę, szybkość oraz wysoką popularność. Staram się trafiać do osób młodych, zachęcając je wpierw ze zeznajomieniem się z serwerem oraz naszą polityką prowadzenia tegoż „zaawansowanego RP”. Miałem zamiar stworzyć podobny do poprzedniego Ministerstwa Promocji Narodowej organu zajmującego się sławieniem naszego kraju, w tym jego zalet, o których do tej pory dość często zapominano.
Wobec samego zachęcania przyszłych obywateli do współpracy mam w planach utworzenie wydarzeń sugerowanych przez wyniki w ankietach i sondach, które zamierzam stale zlecać w celu poprawy jakości życia w państwie. Mają to być między innymi turnieje sportowe, konkursy literackie i retoryczne, czy wydarzenia (podobne do tych z powodzią w Farnesoir). Nawet w przypadku przegranej w wyborach chciałbym działać dla Federacji opiniotwórczo, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Przepraszam najmocniej za literówki, już poprawiam.
Wobec samego zachęcania przyszłych obywateli do współpracy mam w planach utworzenie wydarzeń sugerowanych przez wyniki w ankietach i sondach, które zamierzam stale zlecać w celu poprawy jakości życia w państwie. Mają to być między innymi turnieje sportowe, konkursy literackie i retoryczne, czy wydarzenia (podobne do tych z powodzią w Farnesoir). Nawet w przypadku przegranej w wyborach chciałbym działać dla Federacji opiniotwórczo, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Przepraszam najmocniej za literówki, już poprawiam.
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.