29 Apr 2019, 17:08:08
Mądre słowa Piotrze Pawłowiczu. Może zbyt pochodnie podszedłem do całej Brodrii, bo z tego co widzę tylko Iwan jest takim ,,aktywnym człowiekiem". No cóż będę w tej sprawie na razie neutralny, jak Brodria się rozwinie(obojętnie czy pod skrzydłami FN, czy jako niepodległa) i będzie chciała działać, wtedy mogę nawet przeprosić za swoje pierwsze słowa. Po prostu nie znałem dobrze sytuacji, która była kiedyś, ale pan, panie Piotrze Pawłowicz mnie wszystko uświadomił. No cóż czekam na dalszy rozwój wydarzeń i jak wspominam, na razie będę neutralny w tej sprawie.
Nie mam urazu, lecz wiem że była po prostu nieaktywna, bo raz zaglądałem na forum. Ale pan Piotrowicz wszystko mi wyjaśnił i liczę że przyznasz się do błędu.
(29 Apr 2019, 00:57:33)Iwan Pietrow napisał(a): Serdecznie dziękuję przedstawicielom władz Federacji Nordackiej za wsparcie. Jest to dla mnie i dla Brodryjczyków bardzo ważne, że możemy w tych ciężkich czasach liczyć na bratnią pomoc
Cytat:Sojusznika? Rozumiem jakby to miałby być sojusz z państwem co jest uznawane(Sarmacja, Dreamland itd.), ale z państwem o którym już nic nie słychać? Oczywiście jest coś takiego jak bezinteresowność. Dodajmy ich ziemie do FN, oni będą sobie aktywni z miesiąc, a potem albo będą nieaktywni z powrotem, albo zrobią sobie niepodległość, tam będą nieaktywni po jakimś czasie i znowu będą płakać do FN, by przyjęła w ich szeregi. Oczywiście jest to przykład ekstremalny, aczkolwiek całkiem możliwy do wydarzenia. I czy stracimy? Tak, czas na tym stracimy, są ważniejsze rzeczy do obgadania, niż sprawa Brodrii.
Nie rozumiem, jak można być tak negatywnie nastawionym... Ma Pan jakiś uraz do Brodrii?
Nie mam urazu, lecz wiem że była po prostu nieaktywna, bo raz zaglądałem na forum. Ale pan Piotrowicz wszystko mi wyjaśnił i liczę że przyznasz się do błędu.