01 Jul 2019, 00:38:49
Wysoki Sądzie,
O możliwości popełnienia przestępstwa dowiedziałem się ok. 15 minut po jego popełnieniu, logując się do panelu administratora FBC w celu sprawdzenia czy wszystko działa jak należy. Moją uwagę przykuły wtedy 3 transakcje wykonane z konta administratora, do którego dostęp posiadałem wyłącznie ja oraz Aris Kostas. Od razu po fakcie stwierdziłem, iż sprawę należy zgłosić do NSF, gdyż były Minister dopuścił się działań nielegalnych.
O możliwości popełnienia przestępstwa dowiedziałem się ok. 15 minut po jego popełnieniu, logując się do panelu administratora FBC w celu sprawdzenia czy wszystko działa jak należy. Moją uwagę przykuły wtedy 3 transakcje wykonane z konta administratora, do którego dostęp posiadałem wyłącznie ja oraz Aris Kostas. Od razu po fakcie stwierdziłem, iż sprawę należy zgłosić do NSF, gdyż były Minister dopuścił się działań nielegalnych.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)