20 Jul 2019, 21:14:44
(18 Jul 2019, 01:15:02)Kamiljan Harlin von Wespucci napisał(a): Witajcie Towarzyszu w Federacji Nordackiej!Dziękuję serdecznie za powitanie! Na pewno zajrzę do obydwu poleconych prowincji.
Cieszę się, że wracacie do mikronacji. Mam nadzieję, że spodoba się Towarzyszowi nasze państwo. Zachęcam do działalności zarówno w centrali jak i samorządach, szczególnie polecam zajrzeć do Egvallandu i Republiki Zjednoczonych Prowincji. Może zaangażować się Pan w rozwój sportu, kultury lub wejść na scenę polityczną Federacji.
(18 Jul 2019, 10:30:20)Artur Kardacz napisał(a): Uszanowanie!Dziękuję serdecznie za zaproszenie! Na pewno skorzystam.
Cieszę się że do Federacji przybywają nowe osoby i kraj się rozrasta, mam nadzieję że zostanie Pan z nami na dłużej. Ze swojej strony zapraszam do Egvallandu, która jest najmłodszą prowincją i znajduje się w czołówce najbardziej aktywnych.
(18 Jul 2019, 17:26:18)Kubushal napisał(a): Dzień dobry Panu, a kiedy dokładnie działał Pan w Dreamlandzie?Nie pamiętam dokładnie, ale było to ok. 4-5 lat temu, zanim znalazłem swoją pierwszą pracę w świecie realnym. Mam również pytanie - jak zakłada się tu firmy? Ktoś mógłby przeprowadzić mnie przez ten proces?