Widzę że mnie posadzić o najgorsze można bez problemu. Co się tyczy Artura to nikt mi nie wierzy. Trudno...
Zostawiam Was więc i odchodzę.
Czasami było śmiesznie czasami poważnie. Artur od początku mając kija w dupie był przeciwko mnie. Podałem mu rękę a on i tak zaczął mi dokuczać.
Dziękuję Grzegorzowi, Kubushalowi i Leszkowi za fajne rozmowy te poważne i na luzie.
Pozdrawiam Kacpra, Kamiljana, Erika i innych.
Proszę odebrać mi obywatelstwo.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Może Brat Fazil jednak zmieni zdanie? Nawet jeśli bratu nie układają się relacje z jednym z obywateli, to może brat po prostu z obywatelem się pogodzić lub po prostu nie wchodzić sobie w drogę.
Fazil Emre napisał(a):Widzę że mnie posadzić o najgorsze można bez problemu. Co się tyczy Artura to nikt mi nie wierzy. Trudno...
Zostawiam Was więc i odchodzę.
Czasami było śmiesznie czasami poważnie. Artur od początku mając kija w dupie był przeciwko mnie. Podałem mu rękę a on i tak zaczął mi dokuczać.
Dziękuję Grzegorzowi, Kubushalowi i Leszkowi za fajne rozmowy te poważne i na luzie.
Pozdrawiam Kacpra, Kamiljana, Erika i innych.
Proszę odebrać mi obywatelstwo.
Ty jeszcze piszesz że ja dokuczam? To ty po wyjściu z więzienia oskarżałeś mnie o klonerstwo i oszukiwałeś a gdy nie udała się twoja intryga to teraz uciekasz? Brawo!
Ty pierwszy stwierdziłeś że każdy noszący muzułmańskie nazwisko jest moim klonem.
Nie uciekam. Opuszczam Federację ponieważ nie chce tracić nerwów na życie w państwie z kimś takim jak ty.
Idź się poskarżyć Dmowskiemu z którym współpracowałeś/współpracujesz. To właśnie tajemnicza wtyka Dmowskiego - Artur Kardacz.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Fazil Emre napisał(a):Ty pierwszy stwierdziłeś że każdy noszący muzułmańskie nazwisko jest moim klonem.
Nie uciekam. Opuszczam Federację ponieważ nie chce tracić nerwów na życie w państwie z kimś takim jak ty.
Idź się poskarżyć Dmowskiemu z którym współpracowałeś/współpracujesz. To właśnie tajemnicza wtyka Dmowskiego - Artur Kardacz.
Najpierw odejście z Federacji, klonerstwo, banowanie obywateli a teraz wtyczka Dmowskiego? I kto tu komu dokucza? Po pierwsze nie ja zbanowałem twoich kolegów więc nie wiem czemu czepiasz się o to mnie i nie twierdzę że każdy kto nosi muzułmańskie nazwisko jest twoim klonem. Jak zwylke przekręcasz fakty i mam dość dyskusji z tobą.
Chwila chwila jak dotąd miał tu być podany powód dlaczego "bracia" pana @"Fazil Emre" nie otrzymali możliwości działania w FN. Odpowiedź została udzielona a wy tylko niepotrzebnie sobie tu poligon organizujecie i wzajemnie się gównem obrzucacie. I jaki z tego pożytek ?
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji